FAQ

 • Må man bestille time?

Nei, vi har drop-in alle dager, så man trenger derfor ikke å bestille time.

 • Hvilken aldersgrense har dere?

– På Piercing er det 15års grense, men vi går ned til 13 år hvis du har med foresatte. På øreflipp er det 6års grensen.

Vi kan ikke godkjenne lapper, eller godkjenning over telefon, etc. Godkjent ID må fremvises!

 • Hvor leng skal jeg vaske piercingen?

Når din piercing har grodd og ser bra ut kan man minke på rengjørngen. Trapp ned langsomt. Da gir du kroppen en sjanse til selv å ta hånd om piercingen. Etter det skyller du dagligen piercingen når du er i dusjen.

Når det har grodd og ser bra ut kan man börja minska på rengöringen. Trappa ner långsamt. Du ger då kroppen en chans att själv ta hand om piercingen. Efter det skøljer du dagligen din piercing nær du ær i duschen

 • Kan jag få en infeksjon?

Hvis du har tatt din piercing hos Posh Piercing og følger deres behandlingsplan og råd, så er sjansen minimal. Naturligvis vil vi att du kommer inn til oss om det skulle oppstå noe problem og vi hjelper deg da å løsa dette på best mulig vis. Om du har spørsmål så ring oss eller send email på info@poshpiering.com

 • Hvor lang leveringingstid har dere på smykker fra deres webshop?

Leveringstiden varierer hovedsaklig på Posten / Bring sin leveringstid. Vanlig leveringstid er 2-3 virkedager, men kan ved noen tilfeller være 10 virkedager.

 • Hva er salgsvilkårene fra deres nettbutikk?

Her er link til salgsvilkårene for kjøp fra nettbutikk.

 • Kan jeg bytte et piercing smykke jeg har kjøpt hos dere?

Våre piercing smykker klassifiseres som hygiene artikler, og kan derfor ikke byttes etter kjøp i vår fysiske butikk. De kan byttes ved kjøp fra nettbutikk innen angrefristen så lenge forseglingen ikke er brutt. Dette er for å kunne forsikre våre kunder (inkludert deg) om at piercingene ikke har blitt brukt av noen andre.

 • Hva gjør jeg om piercingen blir rød eller irritert?

Trenger du hjelp eller konsultasjon ring akuttnummeret som du finner på din garantilapp, eller kontakt oss via Email eller Instagram.

 • Er det vitenskapelig bevist eller forskning som støtter Daith piercing til smertebehandling?

Nei. Noen mennesker med migrene sier at de har opplevd lindring av symptomene sine etter å ha fått en piercing, men bevisene her er rent anekdotiske, og det er ingen forskning som støtter den teorien. Både The American Migraine Foundation & Posh Piercing tror at mange eventuelle resultater er midlertidige og kan være et produkt av placebo-effekten. Dessverre har vi sett mange uprofesjonelle og amatørpiercere som bruker dette som en salgsteknikk.

 • Hva er VIP earstyling?

VIP-earstyling er et konsept som går ut på at vi sammen finner frem et personlig design sammensatt for akkurat dine ører med smykker og piercinger ut fra hva du liker og din stil. Minimumprisen starter fra 1500;- og oppover avhengig av hvilken type piercinger og smykker man velger. Dette er den eneste typen time som går an å booke da vi ellers kun har drop-in. Denne typen time blir satt til kl 10.00 før ordinær åpningstid uten andre kunder tilstede. Timen tar vanligvis mellom 1-1,5 h. For mer informasjon klikk her.

 • Hva inngår i livstidsgaranti?

Alle våre kunder får en livstidsgaranti som betyr at alle bytter av smykke, samt oppfølging og konsultasjon, er gratis så lenge man har med garantilappen. Dere har også et akuttnummer dere kan nå oss på døgnet rundt. Vi guider og veileder dere ut fra statistikk basert på mer enn 100,000 kunder gjennom våre 40 år i bransjen. Livstidsgarantien dekker ikke å ta nye hull hvis du selv har fjernet/tatt ut piercingen uten å ha kontaktet oss i forkant. Og heller ikke om de mister smykket og ikke tar kontakt med oss med en gang.

 • Hva er gyldig legitimasjon?

For å kunne ta en piercing må du kunne vise gyldig legitimasjon, slik som førerkort, pass, bankkort med bilde, etc.
Legitimasjonen må være fysisk til stede (ikke bilde av legitimasjon).

Shopping Basket