FAQ

  • Må man bestille time?

Nei, vi har drop-in alle dager, så man trenger derfor ikke å bestille time.

  • Hvilken aldersgrense har dere?

– På Piercing er det 15års grense, men vi går ned til 13 år hvis du har med foresatte. På øreflipp er det 6års grensen.

Vi kan ikke godkjenne lapper, eller godkjenning over telefon, etc. Godkjent ID må fremvises!

  • Hvor leng skal jeg vaske piercingen?

Når din piercing har grodd og ser bra ut kan man minke på rengjørngen. Trapp ned langsomt. Da gir du kroppen en sjanse til selv å ta hånd om piercingen. Etter det skyller du dagligen piercingen når du er i dusjen.

läkt och ser bra ut kan man börja minska på rengöringen. Trappa ner långsamt. Du ger då kroppen en chans att själv ta hand om piercingen. Efter det skøljer du dagligen din piercing nær du ær i duschen

  • Kan jag få en infeksjon?

Hvis du har tatt din piercing hos Posh Piercing og følger deres behandlingsplan og råd, så er sjansen minimal. Naturligvis vil vi att du kommer inn til oss om det skulle oppstå noe problem og vi hjelper deg da å løsa dette på best mulig vis. Om du har spørsmål så ring oss eller send email på info@poshpiering.com

  • Kan man dø, eller forbløde, av en piercing. Kan en kroppsdel rotne bort?

Nej, en potensiell infeksjon i en piercing merker man veldig tidlig (i form av rødhet, ømhet, feber osv) og det kan da behandles. Treffer man en av blodårene nær hudens overflate, så kan det fortsette å blø litt fra piercingen, det er derfor man skal besøke en seriøs studio som kan behandle/pierce på et professionelt vis, og som kan forklare om de risikoer som finnes. En kroppsdel ”rotner” ikke bort pga en piercing, og du merker hvis piercingen ikke gror som den den skal, om den er infektert i form av rødhet/hoven/puss osv. Kontakt oss med en gang i tilfelle du er bekymret eller hvis det er noe du lurer på.

  • Hvor lang leveringingstid har dere på smykker fra deres webshop?

Leveringstiden varierer hovedsaklig på Posten / Bring sin leveringstid. Vanlig leveringstid er 2-3 virkedager, men kan ved noen tilfeller være 10 virkedager.