VIP Earstyling

VIP Earstyling er et navn og konsept som Posh Piercing startet i 2020 med et ønske om en mer eksklusiv og unik opplevelse for kunden.

Konseptet VIP Earstyling går ut på at vi sammen finner et personlig design tilpasset for akkurat dine ører med smykker og piercinger ut i fra hva du liker og din stil. Timene foregår før ordinær åpningstid eller på drop in i åpningstiden.

Minimum prisen for booking time starter på 1500,- og oppover avhengig av hvilken type piercinger og smykker man velger. Ved booking av VIP Earstyling tas et depositum på 500,- som siden trekkes fra prisen ved oppmøte til time. Ved kansellering mindre enn 24 timer før oppsatt time (uansett grunn) beholdes dette beløpet. På dropin er det ingen minstepris eller depositum.

Tilgjengelige timer legges ut på Instagram story med jevne mellomrom. Har du et ønske om VIP Styling kan du også sende en SMS til tlf 47441761 for å få i formasjon om tilgjengelige tider og bestille der. (Merk at dette nummeret bare er til SMS og booking av timer, og ikke for generelle Piercing spørsmål)

Ear Styling
Shopping Basket