Salgsvilkår nettbutikk

Parter
Selger er Posh Piercing, Munkegata 1, 0656 Oslo, info@poshpiercing.com, (+47) 96880439, med organisasjonsnummer 996058506, og betegnes i det følgende som selger/selgeren eller Posh Piercing. Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Pris
Den oppgitte prisen for varen og tjenester er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter og tilleggskostnader. Ytterligere kostnader som selger før kjøpet ikke har informert om, skal kjøper ikke bære.

Betaling
Betaling for produkter gjøres ved bestilling av varer, gjennom nettbutikkens betalingsløsninger.

Levering
Produkter som ligger i nettbutikken er tilgjengelige på lager i Oslo, Norge. Varer blir sendt fra lager innen 24 timer etter bestilling (eller første hverdag hvis det er helg/helligdag). Innenlands i Norge sendes varer med RFID sporing, og leveres i postkassen. Utenlands sendes varer med vanlig post.

Angrerett
Det er 14 dagers åpent kjøp på uåpnede produkter. 

Piercing er et hygiene produkt, og blir levert i en forseglet gjennomsiktig pose. For å kunne forsikre våre kunder (inkludert deg) om at piercingene ikke har blitt brukt av noen andre, så kan man ikke returnere produkt etter at den forseglede posen har blitt åpnet.

Retur
Ved retur er det viktig at ordre nummer og / eller selve fakturaen er med i forsendingen, ellers er det ikke mulig å linke returen til selve orderen. Returner gjerne pakken med sporing for å forsikre at den kommer frem (selger kan ikke ta ansvar for returpakker som ikke kommer frem).

Returneres hele bestillingen, så vil fraktkostnader for utsending også bli refundert (men retur dekkes av kjøper).

Skal bare deler av orderen returneres så bes kjøper ta kontakt med selger (Posh Piercing) før den forseglete posen åpnes opp.

Reklamasjonshåndtering
Oppstår et problemer med et produkt etter at den forseglede poset er åpnet vil dette bli behandlet som en vanlig klage. Selger (Posh Piercing) vil gjøre vårt beste for å finne en løsning på dette. Men merk at skader eller problem som er forårsaket av sluttbruker eller gjennom vanlig slitasje ikke vil bli dekket.
Det er viktig å ta kontakt med Posh Piercing før et eventuelt skadet produkt sendes i retur.

Konfliktløsning
Skulle det mot formodning ikke være mulig å komme til en enighet, og du ønsker å klage på beslutningen og/eller brukerstøtten, så kan saken tas opp med ODR (Online Dispute Resolution Center) som er et EU styrt upartisk klagemyndighet.

Sist oppdatert 14.november 2022

Shopping Basket