Våre smykker

Inneholdet i våre smykker er som følger:

Gull:
24k 100% gull
18k 75% gull
14k 58,5 % gull
Rose gull er det vanligste i Norge. Det inneholder gull sølv og kopper. Hvitgullet inneholder gull, sølv, kopper og palladium. Gull fungerer veldig bra som piercingsmykke, også som førstegangssmykke. Gull kan sværte og det skyldes sulfider og klorider som finnes i utskillingen fra huden.

Stål.Allt vårt stål kallas kirurgiskt stål. Egentligen heter det 316L. 316L klarar 316L EU: s direktiv för ” produkter som kommer i tät och långvarig kontakt med huden.” Gränsvärdet är 0,5 miljondels gram/cm2/vecka.

Titan. Titan er veldig lik niobium uteonom att det er blandet med andre metaller. Det eneste som passar til er Ti 6AL4V ELI. Titan kan også farges. Er tillatt å selge og å settes inn i lekte hull.

PTFE. Plastlignende material som brukes innen helse. Det passer å bytte til om du skal opereres eller ta røntgen.

Alle smykker sitter på eget ansvar.

Start med å dusje hele kroppen og ekstra nøye på den piercing du skal skifte. Bruk helst hansker, da får du et bedre grep på smykkene og det blir lettere å ta dem av & på. Anbefaler latex hansker, og de kan kjøpes på apoteket. Skift ikke smykker over vasken om du evt skulle miste dem. Helst la noen gjøre det for deg mens du ligger. Er det labrett eller en barbell så skrur man kulen mot klokken. Nesten alle typer av ringer åpner du ved at du trekker ringen fra hverandre. Vask av smykkene før du setter dem inn. Video på hvordan du skifter smykker selv finner du ved å klikke bildet over, og ligger også på highlights på Instagram @poshpiercing.