Våre smykker

Posh Collection:
Er utviklet etter behov og på forespørsel fra våre kunder. Etter mange år i bransjen hvor den generelle oppfatningen er at piercing smykker skal være store, maskuline og provoserende, så bestemte vi oss for å designe våre egne smykker som skal være vakre, minimalistiske, gi mindre friksjon og fungere bedre i praksis.

Med et stort team med lang erfaring har vi kunnet studere fordeler og ulemper med de forskjellige smykkenes materialer og design under en lengre tid.Våre fabrikker produserer derfor bare hypoallergeniske smykker som har blitt testet under lang tid.

Innholdet i våre smykker er som følger:

Gull:
24k 100% gull
18k 75% gull
14k 58,5 % gull
Rose gull er det vanligste i Norge. Det inneholder gull sølv og kopper. Hvitgullet inneholder gull, sølv, kopper og palladium. Gull fungerer veldig bra som piercingsmykke, også som førstegangssmykke. Gull kan sværte og det skyldes sulfider og klorider som finnes i utskillingen fra huden. Her har vi leverandører som Maria Tash, Body Gems & BVLA.

Stål: Allt vårt stål kallas kirurgiskt stål. Egentligen heter det 316L. 316L klarar 316L EU: s direktiv för ” produkter som kommer i tät och långvarig kontakt med huden.” Gränsvärdet är 0,5 miljondels gram/cm2/vecka.

Titan: Titan er veldig lik niobium uteonom att det er blandet med andre metaller. Det eneste som passar til er Ti 6AL4V ELI. Titan kan også farges. Er tillatt å selge og å settes inn i lekte hull. Her har vi leverandører som Neometall, Industrial Strength & Anatometal.

PTFE: Plastlignende material som brukes innen helse. Det passer å bytte til om du skal opereres eller ta røntgen.

Alloy: Smykkene markert Alloy betyr blandet material som er Gullbelagt eller sølvbelagt med henholdsvis 18k gull eller 925s sølv. Disse skal helst tas ut når man dusjer eller bader, for over tid så vil fargen falme.

Sølv 925s: For sølvsmykker i 925s sølv, så vil smykkene som alt annet sølv over tid kunne bli matte, mørke/svarte eller få en farge som likner litt på gull. For å få dine sølvsmykker til å skinne igjen, finnes det flere gode tips. Du kan for eksempel bruke sølvdipp. Men vær varsom med å bruke dipper på forgylte smykker og perlesmykker.

Alle smykker sitter på eget ansvar

Push in smykker

Start med å dusje hele kroppen og ekstra nøye på den piercing du skal skifte. Bruk helst latex hansker, da får du et bedre grep på smykkene og det blir lettere å ta dem av & på. De kan kjøpes på apoteket. Skift ikke smykker over vasken om du evt skulle miste dem. Helst la noen gjøre det for deg mens du ligger. Er det labrett eller en barbell så skrur man kulen mot klokken. Nesten alle typer av ringer åpner du ved at du trekker ringen fra hverandre. Vask av smykkene før du setter dem inn. Video på hvordan du skifter smykker selv finner du ved å klikke bildet over, og ligger også på highlights på Instagram @poshpiercing.

Bærekraft & vedlikehold går hånd i hånd

Posh Collection er og har alltid vært produsert av resirkulert sølv & gull med tanke på miljøet & planeten vår. Så du som konsument kan ha god samvittighet når du handler hos oss.

Vedlikehold av forgylte 925 sølvsmykker

Tar du godt vare på smykkene dine så holder det mye lengre som i sin tur er bedre for planeten vår. Når det kommer til forgylte smykker, er disse belagt med gull på overflaten. Dette vil bli svakere med tiden og fargen vil bli noe lysere. Gullbelagte smykker har ikke de samme egenskapene som massivt gull. Sterling sølv er et materiale av høy kvalitet, men det må likevel noteres at det er et mykt materiale som kan bli bøyd dersom en ikke behandler smykkene varsomt.  

Vi anbefaler deg å ikke dusje/bade med forgylte smykker:

  • Vi anbefaler deg å ta av forgylte smykker når du trener
  • Unngå å få alkohol, hårprodukter, klorvann og kremer direkte på smykkene
  • Ikke oppbevar smykkene på badet, det beste er i smykkeskrin eller poser med zip-lås
  • Tørk av smykkene jevnlig med en tørr og myk klut. 

Kirurgisk stål er et av de mest holdbare og langvarige materialene i verden. Den kan vare i flere tiår, og som sådan regnes den som et grønt og miljøvennlig material. Kirurgisk stål er fullt resirkulerbart. Produksjonen slipper ikke ut noen betydelig mengde karbondioksid, så det er mye mer miljøvennlig enn mange andre materialer. 

NB: Våre piercing smykker klassifiseres som hygiene artikler, og kan derfor ikke byttes etter kjøp i vår fysiske butikk. De kan byttes ved kjøp fra nettbutikk innen angrefristen så lenge forseglingen ikke er brutt.

Shopping Basket