Våre smykker

Posh Collection:
Er utviklet etter behov og på forespørsel fra våre kunder. Etter mange år i bransjen hvor den generelle oppfatningen er at piercing smykker skal være store, maskuline og provoserende, så bestemte vi oss for å designe våre egne smykker som skal være vakre, minimalistiske, gi mindre friksjon og fungere bedre i praksis.

Med et stort team med lang erfaring har vi kunnet studere fordeler og ulemper med de forskjellige smykkenes materialer og design under en lengre tid.Våre fabrikker produserer derfor bare hypoallergeniske smykker som har blitt testet under lang tid.

Innholdet i våre smykker er som følger:

Gull:
24k 100% gull
18k 75% gull
14k 58,5 % gull
Rose gull er det vanligste i Norge. Det inneholder gull sølv og kopper. Hvitgullet inneholder gull, sølv, kopper og palladium. Gull fungerer veldig bra som piercingsmykke, også som førstegangssmykke. Gull kan sværte og det skyldes sulfider og klorider som finnes i utskillingen fra huden. Her har vi leverandører som Maria Tash, Body Gems & BVLA.

Stål: Allt vårt stål kallas kirurgiskt stål. Egentligen heter det 316L. 316L klarar 316L EU: s direktiv för ” produkter som kommer i tät och långvarig kontakt med huden.” Gränsvärdet är 0,5 miljondels gram/cm2/vecka.

Titan: Titan er veldig lik niobium uteonom att det er blandet med andre metaller. Det eneste som passar til er Ti 6AL4V ELI. Titan kan også farges. Er tillatt å selge og å settes inn i lekte hull. Her har vi leverandører som Neometall, Industrial Strength & Anatometal.

PTFE. Plastlignende material som brukes innen helse. Det passer å bytte til om du skal opereres eller ta røntgen.

Alloy: Smykkene markert Alloy betyr blandet material som er Gullbelagt eller sølvbelagt med henholdsvis 18k gull eller 925s sølv. Disse skal helst tas ut når man dusjer eller bader, for over tid så vil fargen falme.
Sølv 925s: For sølvsmykker i 925s sølv, så vil smykkene som alt annet sølv over tid kunne bli matte, mørke/svarte eller få en farge som likner litt på gull. For å få dine sølvsmykker til å skinne igjen, finnes det flere gode tips. Du kan for eksempel bruke sølvdipp. Men vær varsom med å bruke dipper på forgylte smykker og perlesmykker.

Alle smykker sitter på eget ansvar.

Start med å dusje hele kroppen og ekstra nøye på den piercing du skal skifte. Bruk helst latex hansker, da får du et bedre grep på smykkene og det blir lettere å ta dem av & på. De kan kjøpes på apoteket. Skift ikke smykker over vasken om du evt skulle miste dem. Helst la noen gjøre det for deg mens du ligger. Er det labrett eller en barbell så skrur man kulen mot klokken. Nesten alle typer av ringer åpner du ved at du trekker ringen fra hverandre. Vask av smykkene før du setter dem inn. Video på hvordan du skifter smykker selv finner du ved å klikke bildet over, og ligger også på highlights på Instagram @poshpiercing.